Italiaans corrigerend ondergoed

,

Een beter en slanker figuur met de LipoLinea Bodyformer

Het exclusieve design van de LipoLinea is het resultaat van jarenlang onderzoek op het gebied van de plastische chirurgie. De werkzaamheid is wetenschappelijk onderzocht en wordt al jarenlang met succes gebruikt als postoperatief hulpmiddel na liposuctie. Echter personen die de LipoLinea dragen zonder een liposuctie te hebben ondergaan vinden ook weldra baat bij het gebruik. Heupen, billen en bovenbenen worden opnieuw gemodelleerd, met blijvend resultaat.

De plat gestikte naden, de zacht omhullende anatomisch correcte vorm, de verhoogde elasticiteit van het weefsel met dubbele lagen en de hoogstaande kwaliteit, maken van LipoLinea een effectieve en exclusieve bodyformer. Door de dubbele lagen wordt een continue druk en massage (bij beweging en sportieve activiteiten) gegeven aan de bovenste huidlagen. Discreet en absoluut onzichtbaar onder de kleding, kan LipoLinea zonder problemen de gehele dag door worden gedragen. Op deze manier wordt het silhouet verbeterd, zonder dat u daar enige moeite voor hoeft te doen!

Gebruiksaanwijzing:
Draag de LipoLinea aan onder uw kleding om er direct slanker en steviger uit te zien. Het beste is om de LipoPanty op de blote huid te dragen. U kunt er een string onder aan trekken of een inlegkruisje gebruiken. Draag de LipoLinea elke dag, overdag, en na vier weken merkt u de eerste resultaten. Uw silhouet is slanker en beter van vorm, hoe langer u de LipoLinea blijft gebruiken, des te stabieler blijven de resultaten ook na langere tijd.

Maten en modellen:

LipoLinea wordt vervaardigd in 4 verschillende modellen; Shape, Short, Body en Capri. Afhankelijk of u uw heupen, taille, bovenbenen en/of buik wilt behandelen kunt u kiezen voor het door u gewenste model. Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

LipoLinea is de exclusieve en gepatenteerde bodyformer uit Italië die heupen, bovenbenen en billen opnieuw modelleert en u een direct een slanker silhouet geeft.

Voor meer informatie www.pharmadirect.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*