Kunnen we jou na de keuze van de perfecte voetbalschoenen voor jouw voeten straks ook aan dit rijtje toevoegen?

Het belangrijkste deel van de uitrusting van een voetballer zijn populaire voetbalschoenen. Voetbalschoenen bestaan er in heel veel verschillende soorten, maten en prijzen en het is daarom belangrijk om te kijken naar de schoen die het beste bij je voeten past. Het is verleidelijk om bepaalde schoenen te kopen omdat de beste voetballer van de wereld op die schoenen loopt, maar of dat ook de schoenen zijn die het beste voor jou zullen zijn, dat is nog maar de vraag.
Ook hoef je niet altijd de duurste voetbalschoenen te kopen, ook hiervoor geldt dat de prijs niets te maken heeft met wat het best bij je past.
Als eerste moet je goed naar je eigen voeten kijken. Specifieke punten aan of van je voeten moeten als het ware de leidraad vormen voor het kopen van nieuwe schoenen. Als je iemand bent met brede voeten, dan worden meestal Adidas schoenen aanbevolen. Dit omdat deze schoenen altijd wat breder zijn. Echter hebben Nike schoenen een smalle basis en deze zijn dus beter geschikt voor mensen met smalle voeten.
Als jouw voeten geen specifieke punten hebben en hiermee geen belemmering vormen voor je keuze, dan zul je voornamelijk naar het uiterlijk van de schoen en het draagcomfort kijken. Traditionele voetbalschoenen zitten vaak sneller comfortabel omdat ze bestaan uit kwalitatief uitstekend leer en er wordt bij deze schoenen veel aandacht aan de vorm van de schoen besteed.
Ondanks dat dit niet de reden moet zijn om schoenen te kopen, is het leuk om te weten welke voetballer op welk merkvoetbalschoenen speelt. Vandaar hieronder enkele namen:
•    De, momenteel, beste voetballer van de wereld Lionel Messi speelt op Adidas schoenen. Ook Kaka en Xavi spelen op schoenen van Adidas.
•    Ronaldo en Iniesta, ook niet de minste, spelen beide op voetbalschoenen van Nike. Zo blijkt dus dat ook alle sterspelers niet dezelfde schoenen hebben. Eto’o speelt overigens op voetbalschoenen van Puma.
•    Voetballers uit ons eigen land, Sneijder en Huntelaar geven de voorkeur aan Nike, terwijl Robben de voorkeur geeft aan Adidas.
Kunnen we jou na de keuze van de perfecte voetbalschoenen voor jouw voeten straks ook aan dit rijtje toevoegen? Succes!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*