LLP Limited Liability Partnership populair door Crisis

, , ,

LLP Limited Liability Partnership populair door Crisis

De online website www.ltd-limited-oprichten.nl ziet door de crisis een ware “hype” ontstaan in het oprichtingen van LLP’s of wel Limited Liability Partnership’s. Deze rechtsvorm is met name interessant voor bedrijven die te klein zijn voor een BV of Engelse Limited.

Beperkte aansprakelijkheid nu ook voor Kleine ondernemers.

In tijden van crisis is het voor veel kleine ondernemers wenselijk om de bedrijfsaansprakelijkheden te beperken en deze te scheiden van privé. De LLP, die voluit Limited Liability Partnership wordt genoemd biedt hiervoor de perfecte uitkomst, als het gaat om ondernemen met beperkte aansprakelijkheid maar met behoud van starters en ondernemersaftrek.

LLP niet alleen voor notarissen, advocaten en accountants

De populariteit van de LLP in Nederland is met begonnen bij accountants, notarissen en advocaten. Echter is deze LLP rechtsvorm zeer interessant voor iedere ondernemer die zijn of haar bedrijf voert als: eenmanszaak, ZZP’er, V.O.F., CV of Maatschap. Dit doordat de aansprakelijkheid is beperkt, de belangrijke starter en ondernemersaftrek behouden blijft.

Snelle en voordelige oprichting van de LLP

De volledige oprichting van de LLP kost slechts €300,-  en kan, indien gewenst dezelfde dag al actief zijn en ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel.

Kijk voor meer informatie op:
http://ltd-limited-oprichten.nl/llp-limited-liability-partnership

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*