Onafhankelijk kwaliteitsonderzoek naar frankeermachine leveranciers door Stichting SOMS

, , , , , , ,

Utrecht – Bent u voor uw organisatie op zoek naar een frankeermachine om te besparen op portokosten door te frankeren? Sinds vandaag kunt u gratis gebruik maken van de onderzoeksresultaten van de Stichting SOMS. De niet commerciële Stichting SOMS heeft als doelstelling om organisaties te voorzien van services. De kosteloze diensten bestaan uit het onderzoeken van marktsegmenten, waarbij specifieke elementen van de leveranciers worden verwerkt in een algoritme. Hier rond is een applicatie gebouwd (Selector) welke de wensen en eisen van de toekomstige gebruiker afzet tegen de mogelijkheden van de diverse leveranciers.

De leveranciers worden op een constante basis geëvalueerd, waardoor zij continue goed moeten presteren. Ook de feedback van de klanten wordt verwerkt in Selector. Via de website www.frankeermachineleveranciers.nl kan een organisatie aangeven dat zij op zoek is naar een koffieautomaat. In vergelijking met vele ‘offerte-websites’ hoeft de zoekende partij niet drie of meer webpagina’s in te vullen. Slechts de NAW-gegevens is voldoende, want tijdens een telefoongesprek worden de eisen en wensen direct ingevoerd in Selector. De medewerkers van de Stichting SOMS stellen ook vragen waar men mogelijk zelf nog niet aan heeft gedacht.

De Stichting SOMS heeft drie marktsegmenten onderzocht (koffieautomaten, waterkoelers en frankeermachines). Vele andere markten van diensten en producten worden onderzocht. Zodra een onderzoek is afgerond wordt dit gecommuniceerd via de media.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*