SRG zoekt vrijwilligers voor begeleide vakanties

, ,

Iedereen vindt het leuk om op vakantie te gaan. Dat geldt zeker voor mensen met een lichamelijke beperking. Speciaal voor hen organiseert de SRG al ruim 40 jaar uitdagende groepsreizen naar binnen- en buitenland.

Om deze vakantiereizen mogelijk te maken is de SRG op zoek naar vrijwilligers die deze vakanties willen begeleiden als medewerker of verpleegkundige.

Samen vakantie vieren
Als medewerker help je de deelnemer bij alles wat hij/zij zelf niet kan. Je kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen, aankleden, toiletgang, eten en drinken en het duwen van de rolstoel. Als verpleegkundige ben je de medewerker die verantwoordelijk is voor de verpleegkundige handelingen. Maar het belangrijkste doel is natuurlijk om samen vakantie te vieren met alles wat daarbij hoort, zoals excursies, uitgaan en plezier maken.

Nieuwsgierig? Wil je de SRG ontmoeten?
Je kunt kennis maken met de SRG op zaterdag 14 januari a.s. op de Vakantiebeurs van Zorgcentrum Thebe in Goirle of op zondag 22 januari a.s. op de MEE Vakantiebeurs in de Taets Art Gallery te Zaandam.

Enthousiast? Direct aanmelden?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie of direct aanmelden, kijk dan op www.srg.nl, of neem contact op met Jan Janssen, telefonisch: (0485) 310 020 (’s avonds) of per e-mail: medewerkers@srg.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*