Telefoongids

NIJKERK – Waar je vroeger als je een telefoonnummer zocht de papieren telefoongids pakte, zoek je tegenwoordig gemakkelijk via internet het juiste telefoonnummer. Daarnaast kun je tegenwoordig direct de gevonden gegevens van de persoon gebruiken om een plattegrond of routebeschrijving te maken. Je kunt zelfs een kaartje, bloemetje of een mooi cadeau bij de persoon in kwestie laten bezorgen.
En dit allemaal vanuit je luie stoel. Het gemak van telefoongidsen online (zoals de bekende: www.detelefoongids.nl) lijkt dus duidelijk. Niet meer op zoek naar dat oude stoffige telefoonboek, maar rustig vanaf de bank op zoek naar het juiste telefoonnummer. Dit klinkt allemaal geweldig, maar uiteraard kleven ook hier nadelen aan. Niet iedereen registreert zich bij deze online telefoongidsen, met name als het gaat om mobiele telefoonnummers. En dat is erg jammer aangezien aanmelding en registratie vaak gratis is.
Op deze websites vind je dus niet gegarandeerd het telefoonnummer waar je naar op zoek bent. Daar komt bij dat er er veel aanbieders zijn van online telefoon- en bedrijfsgidsen. Genoeg keus dus! Maar dan blijft de vraag: welke online telefoongids moet ik gebruiken?

De oplossing
Telefoongids biedt hier de oplossing voor. Deze pas gelanceerde website zet kort en duidelijk alle telefoongidsen voor zowel mobiele- als vaste telefonie op een rij. De site richt zich niet alleen op mobiele- of vaste telefonie van personen, maar ook op telefoonnummers van bedrijven. Elke geplaatste post biedt een kort overzicht over hoe de desbetreffende website werkt en wat je er kunt vinden. Ideaal dus in de “wirwar” van aanbieders van online telefoon- en bedrijfsgidsen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*