Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor medici, juristen en vrije beroepsbeoefenaren nu ook online verkrijgbaar

, ,

Bent u een medicus, jurist of vrije beroepsbeoefenaar en wilt u zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir, Delta Lloyd of Reaal afsluiten? Dat is vanaf nu mogelijk. THP heeft het initiatief genomen met de website www.aodirect.nl .

Door in te loggen op www.aodirect.nl kunt u eenvoudig aangeven voor welke bedragen u wilt verzekeren. Per mail ontvangt u van ons de offerte van verzekeraar Movir retour. Deze verzekeraar heeft de beste polisvoorwaarden, maar biedt de producten niet zelf rechtstreeks aan. Indien u met iets mindere voorwaarden genoegen wilt nemen, zijn ook verzekeringen van Delta Lloyd en Reaal beschikbaar.

De premies zijn netto, dat wil zeggen: zonder afsluitprovisie. De premies komen hierdoor tot 10% a 15% voordeliger uit.

Voor de toekomstige begeleiding en onderhoud kunt u kiezen uit enkele service abonnementen. U kunt hierdoor de kwaliteit selecteren die u wenst. Feitelijk betaalt u dus alleen voor waarvoor u verzekerd wilt zijn. De service abonnementen zijn al mogelijk vanaf € 15,- per maand.

Indien u tijdens het inloggen hulp nodig heeft of wanneer u voorafgaand aan het afsluiten een gesprek wenst, is dat natuurlijk mogelijk. De medewerkers van THP zijn al jaren bekend met genoemde doelgroepen en zijn u graag van dienst.

Vraag een offerte aan via AOdirect.nl voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Movir zonder tussenpersoonprovisies!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*