The Office Operators: flexibele kantoorruimte door heel Nederland

, ,

Sinds het najaar van 2011 zijn The Office Operators actief als bemiddelaar op de kantoormarkt. Als nieuwe speler op het gebied van flexibele kantoorruimte, willen The Office Operators de huidige kantoormarkt op eigen wijze betreden.

Sipke Feenstra, algemeen directeur (ex-Regus) zegt dat flexibele kantooroplossingen een goed antwoord zijn op het kantoorruimte overschot in Nederland. Op dit moment hebben we in Nederland acht miljoen m2 aan leegstaande kantoorruimte en de verwachting is dat een belangrijk deel hiervan nooit zal worden verhuurd. Steeds meer gebouweigenaren zijn overtuigd van de noodzaak van een slimme oplossing om kantoor wél verhuurd te krijgen. The Office Operators bieden de oplossing. Door gebouwen op andere wijze in de markt te zetten en tevens de sales en marketing op zich te nemen.

Ieder pand dient daarnaast een eigen verhaal te krijgen. Dit verhaal vormt weer een extra dimensie die appeleert aan de wensen en verwachtingen van potentiële huurders. ‘Ons concept geeft een invulling aan de functies en branding van gebouwen en de omgeving, waardoor wij hoogwaardige op de lokale vraag afgestemde producten aanbieden. De flexibiliteit van het concept geeft ons de mogelijkheid passende dienst aan te bieden op het moment en de locatie waarop daar vraag naar is en laat nou net de groep waar nog wel groei gerealiseerd wordt, ZZP-ers en bedrijven tot 20 man, hier behoefte aan hebben’.

Op dit moment beheren The Office Operators flexibele kantoorruimte om te flexwerken op 10 locaties in o.a. Amsterdam, Schiphol (vergaderruimte Schiphol), Rotterdam, Arnhem, Zoetermeer en Hoofddorp. Later dit jaar zullen ook Utrecht, Hengelo en Maastricht aan dit rijtje worden toegevoegd. De ambitie is ieder jaar een flink aantal locaties te openen en de doelstelling is hierbij in de komende vijf jaar uit te breiden naar ongeveer 30 locaties in de grootste zakensteden. Uiteraard focussen The Office Operators niet alleen op een snelle groei. De prioriteit ligt volgens Feenstra bij kwalitatieve dienstverlening: ‘Onze ervaring stelt ons in staat een accuraat oordeel te vellen over het potentiëel van een gebouw. De volgende stap is het ontwikkelen van passende producten en diensten, zoals vierkante meters, vergaderlocaties, virtual offices en turn-key concepten, eventueel uitgebreid met optionele diensten. Op deze manier proberen we in te spelen op een markt die flexibiliteit en kwaliteit vraagt tegen een zo laag mogelijke prijs’.

The Office Operators zijn gevestigd in het Schiphol WTC. The Office Operators bestaat uit 4 professionals met een succesvolle achtergrond in kantoorruimtemarkt. Bij elkaar hebben The Office Operators meer dan 50 jaar ervaring in de kantoormarkt. The Office Operators weten hoe belangrijk flexibiliteit in deze marktis. Daarom zijn zzp-ers en bedrijven bij The Office Operators aan het juiste adres voor inventieve, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Of het nou gaat om simpele vierkante meters, een state-of-the-art vergaderzaal of een volledig ingerichte kantoorruimte. De combinatie tussen maatwerk en kwaliteit stelt The Office Operators in staat de beste kantoorruimte op de mooiste locaties aan zich te binden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*