1850 Informeert over Weer en Verkeer, het OV, Openingstijden, Leukste Restaurants en meer

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 februari 2012 Hilversum – 1850 biedt een alternatief voor OV-reizigers, weggebruikers en mensen geïnteresseerd in de actuele weerssituatie en/of ijssituatie wanneer de bekende relevante informatienummers en websites overbelast zijn. Een situatie die tijdens periodes van veranderlijke weersomstandigheden of van drukte vaak voorkomt.

“1850 is bekend als aanbieder van nummerinformatie. Maar we hebben nog veel meer actuele informatie die we als klantgerichte serviceorganisatie graag aanbieden aan onze bestaande klanten en andere geïnteresseerden. Door te bellen met 0909-1850 kun je in no-time over allerlei relevante actuele informatie beschikken zoals bijvoorbeeld OV-informatie, de situatie op de weg, parkeergelegenheid in de buurt, winkelopeningstijden, het actuele weerbericht, de situatie op het ijs en gezellige restaurants” aldus Jeroen Bosman, directeur van 1850 Nummerinformatie.

1850 beschikt over een eigen call center met bijna 80 vaste en parttime medewerkers in Hilversum. Ze zijn uitgebreid getraind en zodoende gedegen voorbereid op het naar tevredenheid van de klant succesvol afwikkelen van grote hoeveelheden informatieverzoeken.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*