24 maart weer even feesten zoals in de jaren 90

Voor dertigers met nostalgische gevoelens over hun middelbare school- en studententijd vindt op zaterdag 24 maart aanstaande de tweede editie plaats van Everybody Dance Now. Een feest in Rotterdam volledig in het teken van de danshits uit de jaren 90.

“In Rotterdam zijn er de nodige clubs en feesten, maar nauwelijks specifiek gericht op dertigplussers. Terwijl we om ons heen horen dat veel dertigers graag nog eens een feestje willen bouwen met de sfeer, muziek en het publiek van toen”, aldus Joeri Brugman, een van de organisatoren van Everybody Dance Now.

De muziek en sfeer van toen
De DJ’s van Everybody Dance Now nemen de bezoekers mee terug naar hun middelbare school- en studententijd. Met vele 90’s hits, de ontspannen sfeer en de mensen van toen. Inclusief de bijbehorende, originele videoclips op grote videoschermen. Om gewoon weer eens te feesten als vanouds samen met vriend(inn)en.

Staal Rotterdam
Het feest Everybody Dance Now vindt plaats op zaterdag 24 maart van 22.00 tot 04.00 uur in Staal (Beurs WTC) Beursplein 33 in Rotterdam. Kaarten a € 10,- zijn online verkrijgbaar via www.everybodydance.nl en bij alle filialen van Free Record Shop.

Win tickets
Vind de Facebookpagina ‘Everybody Dance Now – 90’s party’ leuk en maak kans op twee tickets.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*