Alle Tomra-bedrijven samengebracht onder één merk

Apeldoorn, 16 februari 2012. Het management van Tomra Systems heeft de strategische beslissing genomen om alle bedrijven binnen de Tomra Groep samen te brengen onder één merk.

De gehelde Tomra Groep is vanaf heden onderverdeeld in ‘Tomra Collection Solutions’ en ‘Tomra Sorting Solutions’. Onder ‘Collection Solutions’ vallen Tomra (emballage-inname) en Orwak (compactie). Titech (recycling), CommodasUltrasort (mijnbouw) en Odenberg (voedsel) behoren tot ‘Sorting Solutions’.

Voorheen was Tomra georganiseerd als een collectie van entiteiten die werkten onder verschillende merknamen. Nu is daar verandering in gebracht door de dochterondernemingen te verenigen onder één naam met een gemeenschappelijke missie en visie. De transformatie vindt plaats gedurende het jaar 2012.

“Tomra’s doel is om sensorgebaseerde oplossingen te creëren voor optimaal gebruik van hulpbronnen. Zo maken wij duurzaamheid winstgevend. Parallel hieraan werken wij aan een cultuur die onze mensen inspireert en motiveert. Onze transformatie is een onderdeel daarvan”, aldus Stefan Ranstrand, Tomra’s President en CEO.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*