Alléén met schrikkeldag krijg je 29% korting op het gehele assortiment van Webprint

Oldenzaal, 29 februari 2012 – Vandaag is het weer zover, het is een schrikkeldag. Deze dag is in het leven geroepen om te zorgen dat de kalender niet teveel gaat afwijken Een schrikkeldag valt altijd op de 29e van februari, en komt voor in ieder jaar wat gedeeld kan worden door het getal 4. Zo was bijvoorbeeld het jaar 2008 ook een schrikkeljaar.

Schrikkelkorting bij Webprint.nl!
De online fotoservice Webprint.nl heeft een leuke actie bedacht. Je werkt op de 29e voor niets, daarom geeft Webprint 29% korting op het gehele assortiment!

Wist je dat…

–          Vandaag de vrouwen in Ierland de mannen ten huwelijk mogen vragen?

–          Er wereldwijd 4 miljoen mensen op schrikkeldag jarig zijn?

–          Er vandaag in Nederland 10.613 mensen jarig zijn? Gefeliciteerd!

Hoe werkt het?
Ga naar www.webprint.nl en gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode WPSCHRIKKEL2012. Je kan deze actiecode op het gehele assortiment gebruiken, je krijgt 29% korting op foto’s, een canvas, posters, fotoalbums.. ALLES!


Over Webprint.nl
Webprint.nl is dé website voor het snel en goedkoop laten afdrukken van foto’s op hoge kwaliteit. Daarnaast drukt Webprint.nl foto’s in fotoalbums, op canvas, posters, kaarten en nog veel meer. Op Webprint.nl is het heel eenvoudig om zelf een professioneel fotoalbum of ander fotoproduct te maken. Alle bestellingen van Webprint worden bovendien razendsnel in huis bezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*