Domeinprijswijzer.nl; vergelijk hosting en domeinprijzen

,

DRIEL – Door de sterke groei van internet zijn er duizenden hosting partijen waar je je domeinnaam kan laten registreren. Vanaf vandaag kun je in één oogopslag prijzen en kwaliteit vergelijken van meerdere hosting partijen.

Vincent de Haan van domeinprijswijzer.nl: “domeinprijswijzer.nl geeft bedrijven en consumenten overzicht. Veel mensen sluiten een contract af bij een hosting partij met het eerste jaar hoge kortingen.  Daarna is het even schrikken. Mensen vinden het ‘eng’ om hun domein of website te verhuizen naar een andere partij. Wij helpen ze graag daarbij.”

Bij domeinprijswijzer.nl kunnen consumenten ook beoordelingen achterlaten over een hosting partij. “We controleren altijd eerst de beoordelingen. Als ze voldoen aan de spelregels wordt deze goedgekeurd. Wij hebben onlangs de vraag gekregen om een negatieve beoordelingen te verwijderen. Maar dat doen we bewust niet. “

Domeinprijswijzer.nl is altijd geïnteresseerd om nieuwe hosting partijen in haar bestand op te nemen. “Wij willen namelijk een zo compleet mogelijk overzicht bieden.” Domeinprijswijzer.nl geeft de kleinere hosting partijen een kans om zicht te profileren.