Elfstedentocht brengt innovatie opgang

, , , , , , , , , , ,

Utrecht – Diverse koffieautomaat leveranciers hebben mobiele koffieautomaten geprepareerd, waarmee ze ook warme chocolademelk kunnen schenken tijdens de Elfstedentocht. De mobiele koffieautomaat wordt op diverse punten geplaatst waar toeschouwers even een bak warm vocht kunnen kopen. Bij voorgaande Elfstedentochten bleek dat door de grote hoeveelheden punch en jenever dat het alcohol promillage van de gemiddelde toeschouwer te hoog was.

Om iedereen veilig naar huis te laten gaan, worden ook extra treinen ingezet door de NS, maar er zijn altijd mensen die met de auto komen. Het is afwachten of de mobiele koffieautomaat in actie moet komen. Bedrijven in Friesland die een koffieautomaat kopen of een koffieautomaat huren, kunnen deze natuurlijk ook exploiteren. Hierbij kunnen ze samenwerken met koffieautomaat leveranciers.

Het is afwachten of het ijs sterk genoeg gaat zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*