Kies nu uit speciale Elfstedentocht relatiegeschenken

, , , , ,

Elfstedentocht

Voortekenen wijzen op Elfstedentocht op zaterdag of zondag (AD: 8 febr ’12). Het blijft tot het laatste moment spannend of de tocht der tochten nou wel of niet doorgaat en daarom is het ook lastig om er op in te spelen met een leuk relatiegeschenk voor uw zakelijke contacten. Van Helden Relatiegeschenken is echter voorbereid op het geval dat “It giet oan!”. Tot de eventuele start:

– Tot zaterdag elke avond tot 22:00 bereikbaar;
– Leveren we binnen 2 dagen uit een geselecteerd assortiment van 14 artikelen met uw opdruk;
– Voor onbedruke artikelen geldt een levertijd van maximaal 24 uur;
– Bel voor de mogelijkheden 0344-640200

U kunt nu dus 14 speciale Elfstedentocht artikelen bestellen die binnen 2 dagen met opdruk leverbaar zijn! Onbedrukt zijn alle artikelen binnen 1 dag leverbaar. Kies bijvoorbeeld uit de volgende artikelen:

skipashouder
fleeceset
Kunststof klapper
RVS drinkset

T/m zaterdag kunt u ons tot 22.00 uur bereiken voor het plaatsen van een bestelling! Bestel de Elfstedentocht artikelen via de website of neem contact op via telefoonnummer 0344 – 640 200. Heeft u een vraag over één van de Elfstedentocht artikelen dan kunt u ook mailen naar elfstedentocht@vanhelden.nl.

Actievoorwaarden:
– Tarieven zijn exclusief eventuele koerierskosten (i.v.m. levering op zaterdag)
– Op zaterdag kunnen alleen nog onbedrukte Elfstedentocht artikelen besteld worden
– Van Helden is op dinsdag 7 febr. t/m zaterdag 11 febr. bereikbaar tot 22.00 uur ’s avonds

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*