Leolux nieuws door Van der Donk

Enkele weken geleden vond in Keulen de jaarlijkse meubelbeurs plaats, uiteraard was ook Van der Donk interieur hier aanwezig om inspiratie op te doen en alle nieuwtjes in de designwereld to zich te nemen. Een van de hoogtepunten in Keulen was de stand van Leolux, zij presenteerden onder andere hun nieuwe bank: de Leolux Horatio bank

De Leolux Horatio bank is de opvolger van de LEolux Howlazy, de Horatio heeft het uitmuntende zitcomfort van haar voorganger behouden maar heeft een meer eigentijdse uitstraling gekregen. De Leolux Horatio bank is vanaf dit voorjaar te bewonderen in de showroom van Van der Donk interieur.

Met haar eigenzinnige meubelen is de Leolux stand altijd weer een “must see” voor de bezoeker, dit jaar was de nieuwe collectie te bewonderen, waarvan vier designs nu al bekroond zijn. Kijk voor een overzicht van alle modellen naar de Leolux collectie Van der Donk interieur

Bekijk direct de Leolux collectie bij Van der Donk of bezoek woonwinkel Van der Donk Interieur: Newtonweg 18 in Gorinchem-oost (tel. 0183-64 63 53).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*