Online afvallen: Raak de pondjes blijvend kwijt

Het lukt velen van ons meestal na een maand niet meer om door te gaan met bijvoorbeeld, online afvallen, afslanken online of gewoon afvallen. Maar liefst een kwart van de mensen geven het op na een maand, vanwege een gebrek aan discipline.

Gebrek aan zelfdiscipline is een van de oorzaken dat mensen niet blijvend kunnen afvallen. Een ander deel denkt dat door nu en dan te veel eten, alle moeite verknoeid is en geeft het op. Ongeveer tien procent kan de wijn, bier of andere alcoholische dranken niet nalaten.

Er zijn tientallen methodes om af te vallen, terwijl je eet en drinkt wat je zelf wilt. Je hoeft niets te laten staan of af te zien van lekkere dingen. Niemand zou immers zijn of haar levenlang zonder een stuk taart, chocola, kaas of iets dergelijks het kunnen volhouden. De kunst van volhouden zit in het alles mogen eten en drinken, maar niet te veel ervan willen consumeren, waardoor je de pondjes blijvend kwijt raakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*