Persoonlijk contact met incassobureau belangrijk

Iets meer dan een miljard euro is naar schatting nog niet betaald in Nederland, bovendien lukt het geen enkele incasso bureau, alsook incasso advocaat om dit grote bedrag te innen.

In Nederland is een periode van ruim vijf jaar de schulden van gezinnen, twee keer zo groot geworden. Een incasso advocaat treedt naast zijn of haar normale werkzaamheden ook op als incassobureau. Wel heeft een incasso advocaat in tegenstelling tot een incassobureau het recht en de mogelijkheid om conservatief beslag te laten leggen op de banktegoeden of huisraad van de debiteur.

Mensen en bureaus die bevoegd zijn om geld te innen bij debiteuren, proberen eerst via telefoon gesprekken, brieven verzenden of het verzenden van e-mails, in contact te komen met de debiteur. Vervolgens wordt het contact verder persoonlijk onderhouden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*