PROJECT X PARTY VIDEO – AMSTERDAM 24 FEB 2012

Afgelopen vrijdag vond ein-de-lijk het VICE presents Project X feest plaatst. Alle ingrediënten voor een goed feest waren aanwezig. Een luchtkussen, pingpongtafel, Jägermeister shots, piñata’s, rondslingerende opblaasbare krokodillen en natuurlijk een prachtig publiek vol feestlegendes.

Wij van VICE hebben een video gemaakt van het feest. Feestlegendes van Nederlandse bodem, waaronder Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig en James Worthy, komen langs om hun verhaaltje te doen. Bekijk de video hier.

PROJECT X PARTY – AMSTERDAM 24 FEB 2012

De makers van The Hangover brengen met Project X een feest om nooit te vergeten. De film gaat over drie highschool nerds die van plan zijn om het meest epische huisfeestje ooit te geven. Project X is vanaf 1 maart te zien in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*