Solar tuinverlichting goedkoop en duurzaam

Huiseigenaren hebben vaak de behoefte aan het brengen van sfeer in hun tuin. Bij het aankleden van de tuin hoort daar ook verlichting bij. Ook voor die huiseigenaren die willen genieten van een mooie tuinverlichting in de avonduren. Het gebruik van solar tuinverlichting kan ideaal zijn. Een groot voordeel van solar tuinverlichting is dat er natuurlijk geen lichtnet aanwezig hoeft te zijn in de tuin. Er is geen noodzaak om elektrische bedradingen in de tuin aan te leggen voor het aanvoeren van stroom tot de lichtpunten. De andere kant van de medaille is dat de zonnecellen van de solar tuinverlichting altijd in het zonlicht moet staan.

De lichtsterkte en verlichtingstijd zijn afhankelijk van het totaal opgeleverde hoeveelheid energie. Solar tuinverlichting komt vaak met batterijen, ook wel bekend als powerpack, voor het opslaan van energie. Los van het feit dat solar tuinverlichting scheelt in de aanleg van elektrische netwerken in de tuin en dus kosten, kost zonne-energie geen geld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*