Top 10 best verkochte bureaustoelen

, ,

Aan een goede bureaustoel wordt tegenwoordig veel eisen gesteld. Deze eisen zijn niet zonder reden, steeds meer mensen hebben rugklachten mede ook omdat het aantal werknemers met een zittende baan toeneemt. Ter bescherming van en voor het welzijn en de gezondheid van de werknemer zijn de regels voor goede bureaustoelen ARBO wettelijk vastgelegd.
Zitten is eenvoudig. Maar goed zitten is een wetenschap. Primair moet de bureaustoel de gezondste manier van zitten optimaal ondersteunen: het zitten in beweging. Een steeds gelijkblijvende houding en steeds dezelfde bewegingen kunnen het lichaam op termijn zwaar belasten. De gevolgen zijn spierstijfheid en verkrampingen. Door gezond te zitten kan dit worden voorkomen. De sleutel hiertoe ligt in het dynamisch zitten, dat wil zeggen in het voortdurend veranderen van zithouding.
Hieronder een overzicht van de 10 best verkochte bureaustoelen:

bureaustoel AIR-PORTBureaustoel SALVADOR, voor € 119,90
Executive bureaustoel bekleedt met echte microvezel, met geintegreerde hoofdsteun, afsluitbare kantelinstallatie, in hoogte verstelbaar, elegante armleuningen, een koopje voor dagelijkse gebruik.

Bureaustoel CONTINENTAL, voor € 209,90
Hoge kwaliteit easy-care microfiber stof, een extra hoge rugleuning met hoofdsteun, 4-fasen kantelmechanisme, Toplift zithoogteverstelling.

Bureaustoel CITY 10, voor € 59,90
In hoogte verstelbaar, ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, dikke vulling, armleuningen, Home Office bureaustoel voor een spotprijs.

Bureaustoel EMPEROR 20 Leder, voor € 89,90
Hoge kwaliteit leer / design combinatie , rugleuning met hoofdsteun, designer armsteun, polyamide voet, TÜV getest, absolute luxe voor deze prijs.

Werkkruk ALLROUND (2 Pack) WIT, voor € 64,90
2 werkkrukken voor de prijs van 1!, verchroomde voet en onderstel, De zitting is 360 graden te draaien.

Bureaustoel CITY 20, voor € 74,90
In hoogte verstelbaar, ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, dik gevulde rugleuning en zitting, Home Office bureaustoel voor een spotprijs

Bureaustoel ARIA HIGH, voor € 84,90
Moderne executive stoel in synthetisch leder combinatie met stof, wipmechanisme, + elegante zwart extra hoge ergonomisch gevormde rugleuning, Extra grote chromen voet

Werkkruk ALLROUND (2 Pack) SILVER, voor € 64,90
2 werkkrukken voor de prijs van 1!, verchroomde voet en onderstel, De zitting is 360 graden te draaien

Bureaustoel TRITON 400 PU, voor € 154,90
Exclusieve executive stoel met gepolsterde armleuningen, knie wippmechaniek, Toplift zithoogteverstelling, luxe stiksels, luxe bekleding

Bureaustoel AIR-PORT leder/stof, voor € 259,90
Professionele stoel, voorzien van zeer duurzame materialen, bekleedt met leder en ademende mesh stof, synchroon-mechanisme, verstelbare armleuningen, verstelbare hoofdsteun, en nog veel meer!

Bureaustoel24.nl is gespecialiseerd in het leveren van bureaustoelen door heel Nederland. Onder het ruime assortiment is er keuze in normale en luxe bureaustoelen, Ergonomische bureaustoelen, Directiestoelen, kinder bureaustoelen etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*