We Are Media lanceert JijOnline.nu

, ,

Persbericht

Utrecht 24 februari 2012

We Are Media lanceert JijOnline.nu

Het online mediacollectief We Are Media uit Utrecht lanceert vandaag JijOnline.nu waarmee ze iedereen die de behoefte heeft aan een eigen website de mogelijkheid bieden binnen 1 dag online te zijn met een eigen website.

JijOnline creëert in samenwerking met de klant een website in een dag. Door een gerichte aanpak en een uitgebreide voorbereiding wordt zo kostbare tijd bespaard. Op deze manier creeert JijOnline professionele websites op een laagdrempelige manier. Christiaan Slierendrecht verteld: “Steeds meer mensen besluiten tegenwoordig om hun echte passies na te streven en steeds meer mensen beginnen daarom voor zichzelf. In onze omgeving merkten we dat er behoefte is aan een eenvoudige, snelle en professionele manier om een “online visitekaartje” neer te zetten. Daarom riepen we JijOnline in het leven. Ons doel is om een duidelijk en eenvoudig concept neer te zetten. Vandaar dat we werken met vaste prijzen en zonder addertjes onder het gras”.

Noot voor de redactie niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

T. Rademakers

(e) info@jijonline.nu

(w) www.jijonline.nu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*