ZuiderSchinkel brengt buurtgevoel terug op het Hoofddorpplein

Amsterdam, 23 maart 2012

Vandalisme en overlast waren voor veel ondernemers in de Hoofddorpplein-buurt de reden om hun deuren te sluiten. Na jaren van negatieve publiciteit, maakt de buurt een positieve ommekeer. Ook Bouke de Jong en Raymond van ‘t Hooft, eigenaren van het nieuwe café-restaurant ZuiderSchinkel zagen dit.

‘’Voor de Schinkelbuurt is het essentieel dat kleine ondernemingen, cafés en restaurants zich blijven vestigen in deze opbloeiende buurt. Zo kan de buurt zijn diversiteit en sociale karakter in tact houden.’’

Het nieuwe café, dat is gevestigd op de hoek van het Hoofdorpplein, wilt het Schinkelbuurt- gevoel weer terugbrengen. Door meer saamhorigheid kunnen bewoners er samen voor zorgen dat veiligheid en gemoedelijkheid in stand gehouden wordt. Een warm buurtcafé zoals het nieuwe ZuiderSchinkel kan hier een bijzonder grote bijdrage aan leveren.

Ook over de kaart hebben de eigenaren in samenwerking met Chef- kok Daniel Mijksenaar goed nagedacht. ‘’Onze gasten zullen op een laagdrempelige manier kunnen genieten van luxe met een frisse twist, van ’s middags tot ‘s nachts.’’

Op zaterdag 24 maart 2012 van 15:00 tot 18:00 opent ZuiderSchinkel officieel haar deuren en nodigt haar buren uit om dit nieuwe begin feestelijk in te luiden.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.zuiderschinkel.nl of contact opnemen met Eelco Wynia: 06-38088319 of pers@zuiderschinkel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*