Gezond Omgaan met Stress zoekt de ultieme antistresstip

, ,

‘In modder zit een anti-stress-bacterie: daarom tuinier ik!’
”s Nachts geen verwarming aan in de slaapkamer!’
‘Veel water drinken, minder koffie.’

Iedereen kent wel van die handige huis-, tuin- en keukentips die je deelt tijdens verjaardagsfeesten of met je vrienden op Facebook. Kauwgom haal je bijvoorbeeld gemakkelijk uit je kleren door het een nacht in de vriezer te leggen en koffievlekken kun je het beste verwijderen met mineraalwater. Het zijn tips die al jaren gebruikt worden, die hebben aangetoond dat ze werken. Gezond Omgaan met Stress (http://gezondomgaanmetstress.nl/stress-behandeling/) wil weten: welke huis-, tuin- en keukentip helpen jou bij stress?

We zoeken de ultieme tip!

Het aantal mensen met een burn-out is vorig jaar met 11% gestegen. Zorgen over de arbeidsmarkt, stress op het werk en de economische onzekerheid zorgen ervoor dat meer mensen onrust ervaren en last krijgen van stress-symptomen.

Als je last hebt van stress, dan zoek je het probleem vaak bij jezelf, signalen worden genegeerd.  Dat is jammer en onnodig: die signalen zijn er niet voor niets. Hoe eerder je ze serieus neemt en actie onderneemt, hoe minder ze schade aan zullen richten. Want stressklachten kunnen schade aanrichten als ze langer aanhouden. Ze ondermijnen je gezondheid, je gevoel.  Veel voorkomende stressklachten zijn bijvoorbeeld: slapeloosheid, hoge bloeddruk, onrustgevoelens, depressie, geen behoefte aan seks, cholesterolproblemen, en zelfs groeistoornissen.

Het succes van de huis-, tuin- en keukentips heeft het team van A Bright New World aangespoord op zoek te gaan naar de ultieme tip tegen stress en burn-out-symptomen.

Iedereen wordt via Facebook uitgenodigd hom hun beste tips te delen met de community van de A Bright New World-Facebookpagina. Een plek voor uitwisseling, hulp en herkenning.

Om voor zoveel mogelijk tips te zorgen wordt er onder de beste tips, met de meeste likes, een MP3-speler weggegeven met daarop meditatietracks.  Meditatie helpt om stressgevoelens te verminderen en je innerlijke rust en evenwicht terug te vinden.

Lees meer over deze unieke actie en deel jouw tip op Facebook:

https://www.facebook.com/ABrightNewWorld/app_270078876402969

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*