Everlastonline.nl, de vechtsport winkel van Nederland!

Everlastonline.nl is de Everlast vechtsportartikelen webwinkel van Nederland. Je vindt hier onder andere bokshandschoenen, bokszakken en bescherming. Everlastonline.nl is de officiële distributeur van Everlast.

Everlast is een vooraanstaand boksmerk wat al bestaat sinds 1910. Everlast is marktleider op het gebied van ontwerpen, produceren en verkoop van vechtsportartikelen.

Een aantal van de meest vooraanstaande producten van Everlast op een rij

Bokshandschoenen

Everlastonline.nl biedt zowel een assortiment trainings- als wedstrijdhandschoenen. Vrijwel alle handschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer in combinatie met een foam soort welke fungeert als een schokdemper. Naast gesloten bokshandschoenen verkoopt Everlastonline.nl ook een lijn open handschoenen.

Bokszakken

Een bokszak is bij uitstek het trainingsmaatje van een bokser. Everlastonline.nl verkoopt een heel scala aan verschillende bokszakken. De kleinste maat bokszak meet 74 centimeter in lengte, de grootste bokszak is 180 centimeter lang.  Everlastonline.nl verkoopt zowel staande als hangende bokszakken. Hangende bokszakken worden altijd geleverd met een vier puntketting.

MMA vechtsport artikelen

Everlast stond altijd bekend als een boksmerk. In de loop der jaren heeft Everlast zich verder ontwikkeld als merk. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment MMA vechtsport artikelen. Everlastonline.nl biedt onder andere MMA bescherming zoals mondbescherming en hoofdbescherming, maar ook een verscheidenheid aan grappling, sparring en striking handschoenen.

Everlast fitness

Naast vechtsport artikelen heeft Everlast in de laatste jaren ook een breed fitness assortiment op de markt gebracht. In deze fitness lijn vind je fitness artikelen voor zowel dames als heren. Veel van deze fitness artikelen zijn ondersteunend aan bokstraining. Denk bijvoorbeeld aan enkelgewichten en springtouwen.

Sporttassen

Sporttassen zijn onmisbaar bij iedere sport, zo ook bij boksen, kickbosen en MMA. Everlastonline.nl verkoopt een scala kwalitatief hoogwaardige sporttassen; ‘built to last!’. De sporttassen van Everlast bieden voldoende ruimte voor jouw vechsportartikelen. Daarnaast zijn alle tassen uitgerust met de speciale Everfresh functie. Geen nare geurtjes in je tas!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*