Answers: How to geld lenen?

, , , ,

Kredieten vergelijken & onafhankelijk lenen

Direct geld lenen? Let op! Geld lenen kost geld. Is er helaas geen alternatief dan geld lenen, doe dit dan wel zo voordelig mogelijk. Voor een goedkope en verantwoorde lening is lenen bij Credifinance reeds jaren het juiste adres.

Toegegeven het is zeker zo dat zeer veel leningaanbieders zeggen dat zij de voordeligste zijn. Waarom zou je toch geld lenen via Credifinance? Op de website van Credifinance kan je alle leningen en kredieten vergelijken op de Nederlandse markt. Credifinance is, in tegenstelling tot vele andere kredietaanbieders volledig onafhankelijk omdat zij geen enkele verplichtingen heeft tegenover andere kredietverstrekkers noch onderdeel ervan zijn. Doordat u zelf helder en inzichtelijk de kredieten kunt vergelijken op rentetarieven en algemene voorwaarden via de website, bent u altijd verzekerd van geld lenen tegen de laagste rente en beste voorwaarden.

Geld Lenen zonder extra kosten

Het doorslaggevende verschil dat geld lenen bij deze partij zo voordelig maakt is het feit dat hier géén aanvullende kosten berekend wordt. Bij nogal wat kredietaanbieders wordt er bij geld lenen extra kosten berekend in de vorm van bemiddelingsfee, afsluitkosten of oversluitfee. Deze kan dikwijls oplopen tot meerdere duizenden euro’s bovenop de kredietsom. Daarbij verplichten sommige kredietverstrekkers om kredietbescherming af te nemen in de vorm van overlijdensrisicoverzekeringen, arbeidsongeschiktheidspolissen of werkeloosheidsverzekeringen. Deze polissen kosten overigens tientallen euro extra op maandbasis. Een Credifinance lening betekent geld lenen zonder extra kosten of verplichte polissen.

Autoriteit Financiële Markten (AFM) about geld lenen

Op de leningmarkt zijn tegenwoordig veel bemiddelaars te vinden die leningen aanbieden zonder een vergunning afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten. Credifinance werkt daarintegen wel met een vergunning afgegeven door de AFM. De Autoriteit Financiële Markten stelt zeer strenge eisen op het vlak van expertise van de vergunninghouders. Zo moeten alle adviseurs met cliëntencontacten in het bezit zijn van vereiste certificaten zoals de WFT dit op het vlak van geld lenen is vereist. Derhalve is de consument bij Credifinance altijd verzekerd van een passend advies.

Welke soorten leningen?

Bij deze krediet aanbieder kan men terecht voor alle denkbare kredietvormen:

· Doorlopend krediet

· Persoonlijke lening

· Rente krediet

· WOZ krediet (WOZ)

· AutoKrediet

· Zelfstandige krediet

· Studentenlening

· Seniorenkrediet

Behalve gunstige mogelijkheden zoals o.a. de 2 weken “niet goed geld terug” garantie en het in een keer aanvragen van meerdere kredietoffertes, kan men bij Credifinance ook geld lenen als zelfstandige en in sommige gevallen ook als student of met een BKR-codering. Dat alles bij elkaar geplust maakt van Credifinance een uiterst aantrekkelijke aanbieder om geld te lenen.

More info about geld lenen bij Credifinance Geldleningen: www.credifinance.nl

Source: Consumer Credits . edu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*