Gratis adverteren op nieuwe Limburgse advertentiesite

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Limburgadvertenties.nl is een nieuwe advertentiesite voor de regio Limburg, waar zowel het bedrijfsleven als de particuliere markt gebruik van kan maken. Een nieuwe site om voortaan online gratis te adverteren wordt nu mogelijk gemaakt.

De opzet van de website is en werkt zeer eenvoudig. Dit om toegankelijk en drempelverlagend te zijn en door zoveel mogelijk Limburgers te mobiliseren om de regionale economie een positieve impuls te geven. Een sympathieke website zonder winstoogmerk, puur en alleen bedoeld als extra toegevoegde waarde.

Met  een keur aan verschillende rubrieken en subrubrieken wil deze gratis advertentiesite uitgroeien tot de populairste marktplaats van Limburg. Het principe is simpel, want via een mailbericht dient men de tekst van circa 150 woorden en een afbeelding te verzenden naar info@limburgadvertenties.nl. Het zogenaamde ‘praatje en plaatje’ staat vaak dezelfde dag al op de site.

“Iets waar volgens mij echt wel behoefte aan is, omdat adverteren steeds duurder wordt”, aldus Marlies van der Weijden, initiatiefneemster en oprichtster van www. limburgadvertenties.nl. “Voor slechts vijf euro inschrijfgeld per jaar is iedere adverteerder verzekerd van twee gratis advertenties, die hij of zij ook nog eens zes keer per jaar mag wijzigen, zonder extra in rekening gebrachte kosten”

Wanneer u naar limburgadvertenties.nl surft, wordt alles stapsgewijs uitgelegd in ‘hoe het werkt’; ook met een aparte pagina met veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, kunt u altijd contact opnemen door middel van een mailtje.

Vanaf 1 maart dit jaar is iedereen met zijn of haar online gratis advertenties voortaan zeer voordelig uit bij www.limburgadvertenties.nl, de gratis advertentiesite voor alle Limburgers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*