Interieur-inrichting.nl: alles over wonen en decoreren

,

interieur inrichtingIedereen die bezig is met zijn of haar interieur inrichting en behoefte heeft aan inspiratie, kan vanaf nu terecht op Interieur-inrichting.nl. Een nieuwe website vol met interieurtips, interieurinspiratie, woonstijlen en woontrends. De website houdt alle woonstijlen voor je in de gaten en brengt je het laatste interieur nieuws.

De website is opgezet in blogvorm, waardoor het geheel er overzichtelijk uitziet. Ook is Interieur-inrichting.nl interactief en roept lezers op foto’s van hun eigen  interieur inrichting in te sturen. Deze worden dan opgenomen op de website, voorzien van een korte beschrijving van hoe je interieur eruit ziet. Misschien dat je onlangs hebt verbouwd of dat je trots bent op je laatste aankoop. Je kunt het allemaal naar de redactie van Interieur-inrichting.nl sturen.

De website is echter niet alleen bedoeld voor mensen die interieurinspiratie nodig hebben. Je kunt er ook terecht voor handige interieurtips, zoals tips om je houten vloer mooi te houden of hoe je een huis perfect kunt decoreren. Ook lees je er het laatste interieurnieuws. Zo word je bijvoorbeeld bericht over de nieuwste collecties van woonwinkels en diverse interieurmerken als SIA Home, Zara Home, Harvink Design, V&D  en nog veel meer!

Wil je geen nieuws missen over de interieur wereld? Je kunt de redactie ook volgen via Twitter (@Interieurs_ ), Facebook (facebook.com/interieur-inrichting) en Google+!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*