De Klussenier in Help Mijn Man is Klusser

De nieuwe afleveringen van ‘Help, mijn man is klusser’ gaan weer beginnen. Ook in 2012 wordt vanaf 1 maart 2012 het programma primetime op de donderdagavond van 20.30-21.30 uitgezonden op RTL 4. Het klusteam van Help, mijn man is klusser bestaat voor het tweede achtereenvolgende jaar o.a. uit Klusseniers. In het programma worden extreme woonomstandigheden van gezinnen in beeld gebracht dit door toedoen van de man deze huizes.

Help mijn man is klusser

De format van dit populaire realityprogramma is vrijwel onveranderd gebleven de afgelopen jaren. In acht afleveringen bezoekt de sympathieke presentator John Williams wanhopige partners van doe-het-zelvers. Deze mannen brengen met hopeloze projecten niet alleen het huis, maar ook de relatie in gevaar. De partners bivakkeren hierdoor lange tijd met de nodige stress en ergernis tussen onafgemaakte en/of ondeugdelijk uitgevoerde klus-, bouw- en verbouwprojecten. In het programma wordt na het verhaal van de vrouw de ’klusser’ geconfronteerd door John Williams met de aangerichte schade. Vervolgens wordt er een team van ervaren vakmensen onder wie De Klussenier ingeschakeld. De wens van de partner en het doel van het programma word aan het eind van het programma verwezenlijkt met een mooi en woonbaar eindresultaat.

De Klussenier

De grootste franchiseorganisatie in de bouw, De Klussenier, heeft jarenlange ervaring op het gebied van renovatie en werkzaamheden in en rondom het huis. Daarnaast voeren alle Klusseniers de kwaliteitsaanduiding ‘Vertrouwd Verbouwen’. De termen: ‘Veelzijdig, betrouwbaar en kwaliteit’ staan hoog in het vaandel en sluiten goed aan bij de format van het programma ‘Help, mijn man is klusser’. Uiteindelijk moet er binnen beperkte tijd een kwaliteit verbouwing gerealiseerd worden door het klusteam waar De Klussenier deel van uit maakt.

Dat mensen het programma waarderen is een feit Het vorige seizoen was een kijkcijferhit met ongeveer 1,5 miljoen kijkers per aflevering een prachtig resultaat.

Kijk voor meer informatie over de klussenier op www.klussenier.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*