Nieuwe locatie TOO: Kantoorruimte in Arnhem

, ,

Met de opening van de 10e vestiging zet The Office Operators belangrijke stappen in haar groeistrategie. De aanbieder van flexibele kantoorruimte, die in het najaar van 2011 haar eerste vestiging opende, biedt vanaf nu ook kantoorruimte in Arnhem en omgeving aan.

Serviceniveau
De jongste vestiging is gevestigd op het kantorenpark Kroonpark  te Arnhem Zuid. De drie panden die The Office Operators voor verhuur beschikbaar stellen bieden samen 6300 m2 aan hoogwaardige kantoorruimte, waarbij er flexibele kantoorruimtes gehuurd kunnen worden vanaf 20 m2. Ondernemers die kantoorruimte huren op Het Kroonpark profiteren van een ideale ligging, en de professionele afwerking en het serviceniveau waar The Office Operators garant voor staat.

Ontwikkeling
Het Kroonpark dat onderdeel is van de Arnhemse Kroon is de laatste jaren sterk in opkomst. Een paar grote bedrijven, zoals ING en Deloitte zijn hier al gevestigd. Het park bevat twee kinderdagverblijven en heeft een winkelcentrum op loopafstand. Sipke Feenstra prijst het ondernemende, dynamische karakter van de regio en is van mening dat de nieuwe vestiging op het Kroonpark perfect aansluit bij de zowel de dynamiek van  de regio als het flexibele concept van The Office Operators.

Bereikbaarheid
Onze kantoorruimte Arnhem is gelegen aan de rijksweg A325, met het regionale busstation op 350 meter afstand, waardoor de kantoorruimtes goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie is bovendien ideaal gelegen aan de A12 nabij Duitsland en heeft daarmee ook internationaal een zeer goede ontsluiting.

Over The Office Operators
The Office Operators zijn zich bewust van het belang van flexibiliteit op de kantorenmarkt. Kantoorruimte huren bij The Office Operators betekent inventieve, flexibele en voordelige kantooroplossingen huren. Of het nu gaat om volledig ingerichte kantoorruimtes, professionele vergaderruimtes of simpele vierkante meters. The Office Operators leggen de nadruk op kwaliteit en het leveren van maatwerkoplossingen en zijn daardoor in staat de mooiste kantoorruimte op de beste locaties vast te leggen. De mensen achter The Office Operators verenigen langdurige en hoogwaardige ervaring in flexibele kantoorruimte-oplossingen. The Office Operators is gevestigd in het Schiphol World Trade Center.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*