Maritieme sector linkt met Gereedschapbeheer.nl

Het bedrijf Maritech Special maakt gebruik van de online tool van Gereedschapbeheer.nl. De tool levert hen de mogelijkheid om hun klanten rechtstreeks in te laten loggen in het systeem. Hier kunnen ze de status van hun middelen en inspectiedocumenten inzien. Gemak, snelheid en service staan hierbij voorop.

Gereedschapbeheer.nl

Gereedschapbeheer.nl is een online tool voor het beheren van al uw gereedschap en apparatuur. De tool is onderdeel van Meijer Automatisering, specialist op het gebied van softwareontwikkeling- en ontwerp, advies, onderhoud en projectbegeleiding. Gereedschapbeheer.nl is zeer geschikt voor bedrijven in de bouw, industrie, installateurs en keuringsinstanties.

Maritech Special

Het bedrijf Maritech Special levert onder andere overlevingspakken, reddingsvesten en persoonlijke beschermingsmiddelen aan de maritieme sector en diverse industriële takken. Ze keuren ook arbeidsmiddelen, zoals zwemvesten.

Paul Westra, eigenaar Maritech Special:

We zijn blij met gereedschapbeheer.nl. Het werkt gebruiksvriendelijker dan een ander pakket dat we ook bekeken hebben. In ieder geval bedankt zover!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*