Milin trok veel aandacht tijdens Renovatiebeurs

, , , , , , ,

Duurzaamheid wordt zeer gewaardeerd.

De duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van de MILIN producten wordt zeer gewaardeerd. Dat bleek weer eens tijdens de Renovatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. We wisten het natuurlijk allang, maar de grote belangstelling bevestigt wederom de populariteit van producten als Milyt gevel- en dakpanelen, maar ook Wonderboard en VinyPlus.

www.milin.nl

Je kon er als bezoeker niet om heen. Helemaal vooraan, even terzijde van de entree, stond de stand van Milin uit Nieuwegein. De frisse turquoise kleur lachte de bezoekers van afstand toe. Milin legde tijdens deze beurs niet speciaal het accent op één product, maar op het hele gamma van dakrand- en gevelbekleding en dakrandafwerkingen. Heel logisch eigenlijk, daar een groot productengamma van Milin toepasbaar zijn binnen de renovatiesector en een meerwaarde leveren op het gebied van onderhoud en duurzaamheid.

Houtstructuur

Waar opdrachtgevers binnen de nieuwbouw nog wel eens, mede onder druk van de architect, willen kiezen voor hout, wordt in de renovatiesector de trend gezet door duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om echter het gevoel van hout niet helemaal los te laten, brengt Milin een aantal gevelbekledingen in houtstructuur. Daarmee heeft de opdrachtgever precies wat hij wenst. De uitstraling van hout, maar nauwelijks onderhoud en vooral een hoge duurzaamheid.

Kleurenscala

Met haar riante aanbod aan gevel- en dakrandpanelen is Milin een gevestigde speler binnen de markt van toeleveranciers voor de nieuwbouw en renovatiesector. Een andere reden waarom men veelvuldig kiest voor Milin is het enorme scala aan kleuren. Smaken verschillen en om invulling te geven aan allemaal die smaken, kan men bij Milin kiezen uit liefst 60 kleurvariaties in paneelprofielen. Allemaal uit voorraad leverbaar. Vanaf 4 lengtes kan men verder elke andere Renolit kleurencombinatie laten maken zonder meerprijs. Milin levert eveneens uit voorraad sandwichpanelen glad en met Renolit. Ook hebben opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf sandwichpanelen te maken met de zelfklevende SKS-platen met als dekplaat HPL-platen glad, met Renolit folie en PVC platen. ‘Milin; partner in gevel- en dakrandrenovatie’, de beurs Renovatie leverde wederom het bewijs. Product pagina’s www.vinyplus.nl www.milexx.nl www.eurotexx.nl en www.gevelbekledingen.nl

Wonderboard

Bijzonder veel aandacht ging ook uit naar het Wonderboard HACCP wand- en plafond polyester bekleding. Dit Wonderboard voldoet aan de eisen van de VWA (Voedsel en waren Autoriteit). HACCP heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart. Wonderboard is uitermate geschikt voor wand- en plafondafwerking in ruimten waar de hygiënische eisen bijzonder hoog zijn.

www.milin.nl zie ook http://shop.milin.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*