Opening massagepraktijk Ki & Sento

Op 2 april 2012 zal massagepraktijk Ki & Sento officieel haar deuren openen in Active Health Center Leidschenveen, Den Haag. Joyce Blok, eigenaresse van Ki & Sento richt zich met haar massages speciaal op de (werkende) vrouw en moeder.

De massagepraktijk
Ki & Sento profileert zich anders dan andere massagepraktijken door zich te richten op een bepaalde doelgroep, de werkende vrouw en moeder. Joyce Blok wilt dat de vrouwen van deze tijd zich bewust worden van de gevolgen van een druk bestaan en zichzelf de tijd gunnen om even los te komen van dit drukke bestaan.

De vrouwen kunnen kiezen uit verschillende soorten massages waarvan de meeste voornamelijk gericht zijn op ontspanning. Enkele voorbeelden zijn; hoofdpijnmassage, lichaamsmassage, voetreflexmassage en zwangerschapsmassage. Ouders kunnen ook een cursus babymassage volgen. Wat in een massagepraktijk voor vrouwen en ook gezien de locatie niet mag ontbreken, is de afslankmassage.

De locatie is bewust uitgekozen om vrouwen een totaalpakket te kunnen bieden. Naast massages kunnen zij ook eventueel gebruik maken van de sportfaciliteiten, het zwembad, de sauna, de zonnebank en het horecagedeelte waar gelegenheid is om een hapje en drankje te nuttigen.

Praktische informatie
Ki & Sento is speciaal voor de werkende vrouw ook geopend in de avonduren en weekenden.
Afspraken kunnen zelf ingepland worden op de website van Ki & Sento. Telefonisch of per mail is natuurlijk ook mogelijk.

Meer informatie
www.kisento.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*