Barbie’s bruiloft

Barbie bekend van Oh oh Cherso en Oh Oh Tirol krijgt haar eigen reality show rondom haar bruiloft. Barbie gaat trouwen met een ras echte hagenees, een man waar ze altijd al van droomde. De serie wordt uitgezonden bij RTL 5 en gaat Barbies bruiloft heeten. Als het lekker weer wordt wil ze graag in een koets trouwen, als het weer niet mee zit dan zal ze hoogstwaarschijnlijk in een Rollsroyce verschijnen. Samantha de jong, oftewel barbie wil nog niks kwijt over de jurk waar in ze gaat trouwen. Het stelletje schijnt wel een hoop geruzie rondom de bruiloft hebben want barbie zou alles in het roze willen volgens michael, de verloofde van barbie. De datum van de trouwdag is nog niet bekend dit komt omdat barbie nu zwanger is en ze er nog niet over uit zijn of ze nou voor of na de bevalling gaan trouwen.

Barbie’s Bruiloft zal vanaf 6 maart te zien zijn op de televisie, mis het niet!

Voor Sterretje uit oh oh cherso gaat het niet zo goed met de liefde, daarom krijgt hij een show in love with sterretje waarin hij de liefde van zijn leven probeert te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*