Reis rond de wereld vanuit de achtertuin…

De ontwerpers van Luxetuintafels.nl reizen de wereld rond en creëren prachtige tuintafels, geïnspireerd door de verschillende culturen die zij tegenkomen. Met een klassieke tuintafel van Luxetuintafels.nl waant de consument zich in romantische Zuid-Europese of mystieke Oosterse sferen. De reis begint met een virtuele wandeling op de website van Luxetuintafels.nl, wordt vervolgd door een bezoek aan de prachtige showtuin van 2500 m2 en eindigt weer thuis met een unieke, stijlvolle tuintafel die past bij de uitgesproken smaak van  de reiziger.

Luxetuintafels.nl is de specialist in natuurstenen tuintafels. Door de combinatie van natuursteen met een smeedijzeren onderstel ontstaan authentieke buitentafels voorzien van een origineel Frans uiterlijk. De collectie ronde tuintafels doet denken aan de  sfeervolle terrasjes van Venetië, Parijs en Rome. Maar ook voor de liefhebber van moderne tuinen, begint de reis op zoek naar een design tuintafel. Eenmaal thuisgekomen met een originele RVS tuintafel kan de consument in alle rust genieten van deze bijzondere souvenir.

Franse tuintafel

De producten uit het assortiment van Luxetafels.nl worden wereldwijd ingekocht. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring op het gebied van ontwerpen en in- en verkopen van tuintafels via de website www.luxetuintafels.nl en is specialist op het gebied van bijzondere materialen voor in & outdoor gebruik. De showtuin in Gassel (bij Nijmegen) is in het voorjaar zeven dagen per week geopend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*