Drift HD720: scherp geprijsde action camera van Drift Innovation

,

Actioncamera fabrikant Drift Innovation heeft bekend gemaakt een nieuwe helmcamera te lanceren. De Drift HD720 is een action camera met bijzonder veel mogelijkheden en is naar verachting rond 24 april 2012 leverbaar.

Zeer veel mogelijkheden voor een extreem lage prijs

De Drift HD-720 zit in een robuuste behuizing met dezelfde afmetingen als de Drift HD en is uitermate geschikt voor sporten waarbij de action camera tegen een stootje moet kunnen. Denk hierbij aan motorrijden, motorcross, snowboarden en kitesurfen. Alle actie wordt haarscherp opgenomen in HD kwaliteit en naast 720p video’s maakt de nieuwe Drift camera ook 5 megapixel foto’s. Doordat de helmcamera is uitgerust met een 1,5’” LCD scherm kunt u de camera perfect uitrichten voor foto’s en video’s en tevens zojuist gemaakte opnames terugkijken. Het bedienen van de camera is eenvoudig te doen, ook als de camera op uw helm zit en u handschoenen draagt. Drift Innovation levert namelijk een draadloze afstandbediening bij de Drift HD720 waarmee u opnames kunt starten en stoppen.

  • Zeer compacte en robuuste behuzing
  • 5 Megapixel fotocamera
  • Filmen in 720P en 30 FPS

Haarscherpe video’s, ook in het donker

De lens van de Drift HD720 is van zeer hoogwaardige kwaliteit zodat u altijd scherpe opnames maakt, ook bij schemering door de ingebouwde Night-Modus. Vanuit welke hoek u ook wilt filmen, u hoeft de camera nooit te verplaatsen dankzij de lens die 300 graden draaibaar is. Met de digitale zoom mogelijkheid brengt u zelfs alle details in beeld.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Drift HD720 wordt verwacht op 24 april 2012 en zal ongeveer € 169,- gaan kosten. De camera is onder andere verkrijgbaar bij GetActioncameras.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*