ESL taalreizen opent eerste kantoor in Engeland

,

ESL heeft met trots bekend gemaakt dat zij binnenkort een reisbureau in Londen openen.

Vanaf heden kunnen Engelse klanten terecht bij een inloopkantoor in centraal Londen. De reisorganisatie wil daarmee het contact met de groeiende Engelse markt verstevigen. Het is voor het eerst dat de organisatie een kantoor opent in een Engelstalig land. Voorheen waren er alleen kantoren in landen waar voornamelijk Frans gesproken word.

Het kantoor zal binnenkort geopend worden in hartje Londen. Hier kan men reizen boeken, annuleren of wijzigen.  Het bereisde personeel zal de aspirerende cursisten voorzien van deskundige informatie en dienstverlening.  “Al 15 jaar lang, zetten wij ons in om de beste dienstverlening aan te bieden, zowel aan onze partnerscholen als aan degenen die met ons vertrekken. Wij hebben gemerkt dat er steeds meer interesse komt vanuit de Engelse markt en wij willen hen graag tegemoet komen .” Aldus een medewerker van de organisatie. Eindelijk kunnen de Britten zelf een taalreis maken na het verwelkomen van zoveel buitenlandse cursisten in eigen land.

Tegelijkertijd heeft de organisatie in Nederland een speciale webpagina voor Londen als reisbestemming gelanceerd. Deze pagina is onderdeel van de algemene website: http://www.esl-taalreizen.com. Hier kan men informatie terug vinden over de verschillende scholen in Londen en de toebehorende voorzieningen. Daarnaast kan de student algemene reisinformatie terug vinden over wereldstad Londen. De pagina is gemakkelijk navigeerbaar door de vele tabs en de verwijzingen naar andere pagina’s voor meer informatie. “Londen is een populaire bestemming met een uitgebreid aanbod. Met deze speciale website willen we de klant extra informatie aanbieden over de gekozen bestemming. Om het overzicht te bewaren hebben een extra webpagina ontworpen zodat de klant gericht kan zoeken op onderwerp.

ESL taalreizen bestaat al 15 jaar lang en verzorgd taalcursussen in 20 verschillende talen. Met name de cursus Spaans in Spanje en de cursus Engels in Engeland zijn in Nederland erg populair. In februari opende de organisatie ook al een kantoor in hartje Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*