Zelf thee maken

Op de webshop van Evans & Watson kun je zelf je theemelange samen stellen die vervolgens met de hand wordt gemaakt. Kies uit 19 ingrediënten en 25 verschillende theeën en creëer jouw eigen melange uit ruim 1 miljoen smaken!

Hoe ontdek ik mijn smaak?

Haal je inspiratie uit het drinkadvies, de kenmerken van de 25 verschillende basistheeën of uit het geadviseerde tijdstip om de basisthee te drinken. Een exotische, fris zoete thee voor de zomerdag creëer je bijvoorbeeld met Fortunate aangevuld met ananas en papaya. Kijk voor de verschillende smaken op de Zelf thee maken website www.evansnwatson.nl: ‘Ontdek jouw smaak…’

Thee?

Negen op de tien Nederlanders drinken thee. Er is bijna geen vrouw te vinden die niet van thee houdt. Agh, en ook veel mannen lopen er warm voor (ik vind dit een beetje in hokjes plaatsen.. zou ik niet zo neerzetten volgens mij). Ook ik, fervent koffiedrinker, werd verleid door thee toen ik in Londen een thee tegenkwam die mij verlekkerde tot theedrinken. Waarom dronk ik eigenlijk altijd koffie en geen thee? Niet omdat ik (deze) thee niet lekker vond dus! Tot mijn verdriet kon ik de thee die mij theedrinker maakte in Nederland niet weer vinden…

Er was eens.. Evans & Watson!

Tot op heden heb ik die heerlijke losse kruidenthee niet weer kunnen vinden. Het heeft me wel een ander besef gegeven. Niet de aanbieder zou de keuze moeten bepalen, maar iedereen zou zelf hun thee moeten kunnen maken. Daarom biedt Evans & Watson iedereen de mogelijkheid om snel en gemakkelijk zelf thee samen te stellen. Wie houdt er immers niet van keuze? Vanaf nu, alleen nog maar zelf thee maken! Hoe? Begin met het kiezen van je basisthee uit jouw favoriete theesoort, en maak deze af met het toevoegen van de verschillende ingrediënten.

Zoektocht, ontwerp en klant

Na een initiële periode van zoeken, experimenteren en schaven in 2011 zijn er grote stappen gezet. Er is een website ontworpen, een magazijn ingericht en ik heb een bedrijf opgezet. Het idee: ’Nederland de mogelijkheid te bieden snel en gemakkelijk naar eigen wensen en behoeftes zijn of haar thee te kunnen samenstellen’ staat. En het staat als een huis. Achter Evans & Watson zit géén log bedrijf met een grote marketingcampagne, maar een kleine, flexibele organisatie. Het draait namelijk niet om mij, maar om jou. Ik wil dat jij als klant weet én voelt dat je te maken hebt met een bedrijf dat echt om jou geeft. Om dit voor elkaar te boksen, verzet ik met veel inspanning, veel werk. Hierdoor zorg ik ervoor dat jouw bestelling van A tot Z bereid wordt; echt maatwerk dus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*