Flos Skygarden aanbieding, tijdelijk 20% korting!

, , ,

Bij Van der Donk interieur ontvangt u nu tijdelijk 20% korting op de Flos Skygarden S2. Dit betekent dat u nu geen €2437,- maar €1949,- betaalt voor deze lamp. Bij Van der Donk interieur bent u nu het voordeligst uit als u opzoek bent naar deze bijzondere lamp van Flos

De Flos Skygarden is een icoon in de wereld van design lampen, met haar binnenkant van gips is de Skygarden een ‘eyecatcher’ in vrijwel ieder interieur. De lamp is een van de meest gewilde en populaire design objecten die er in designland te vinden zijn.

De Flos Skygarden lamp is leverbaar in vier verschillende kleuren: goud, brons, glanzend wit en glanzend zwart. In 2008 won dit icoon de EDIDA (Elle Decoration Interior Design Award) en de Red Dot design Award. U weet dus zeker dat u een met prijzen overladen ontwerp in huis haalt wanneer u voor de Skygarden gaat.

U kunt de Flos Skygarden lamp nu tijdelijk zeer voordelig bestellen bij Van der Donk interieur, op de website, of bij ons in de showroom: Newtonweg 18, Gorinchem (tel: 0183-64 63 53)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*