Nieuwsgierig naar het onbekende

Hoe zou het zijn om met een groep husky’s in een volledig met sneeuw bedekt landschap een sledetocht te maken? Om te overnachten in een boomhut diep in de bossen? Elk jaar boeken we weer die bekende zonvakanties naar het warme zuiden.Toch is de trend dat we tijdens onze vakantie behalve lekker relaxen in de zon, ook steeds meer van een land willen zien, onze hobby willen uitoefenen en avonturen willen beleven.

Reisvergelijker Vakantietravel merkt op dat steeds meer mensen het fijn vinden om hun vakantie met een passie of hobby te combineren. Themareizen zoals golfreizen, motorvakanties en duikreizen zijn hierdoor steeds populairder.

De reisvergelijkingsorganisatie valt nog een tendens op. Zo is er steeds meer vraag naar aparte vakanties, bijzondere verblijfplaatsen of vreemde locaties. Denk aan wilde safari’s, overnachten in een iglo van ijs, slapen in een oude vuurtoren of een vakantie in een eeuwenoude grot aan de kust. De oprichters vertellen enthousiast: ”Steeds meer vakantiegangers willen een unieke vakantie. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest bijzondere vakantie ervaringen uit ons aanbod.”

Om de zintuigen te prikkelen alvast een voorproefje:

Beleef het middeleeuwse kasteel leven. Het smaakvolle 14e eeuwse Chateau de Cheman in Frankrijk is met zijn heerlijke wandelomgeving een weldoener in rust en ontspanning. Proef uitstekende wijnen en geniet van een rijkelijk diner met goed gezelschap in dit authentieke wijnkasteel.

Ervaar het kleurrijke onderwaterleven tijdens een diepzee duik op de Malediven. Het Lily beach Resort ligt aan het onbewoonde eilandje Huvahendhoo waar je kunt overnachten in beachvilla’s aan het water.Sta ’s morgens op en verwonder je over de tropische elementen zoals ongerepte stranden, heerlijke oevers en een heldere blauwe zee op een eigen stuk paradijs.

Baan een weg door de wilde natuur van Finland. Voorgetrokken door husky’s en rendieren tijdens een sledetocht. Verken het mysterieuze witte landschap van bevroren meren, besneeuwde bossen met een safarireis door de sneeuw en kom weer tot rust in het luxe chalet.

Al nieuwsgierig? Bekijk de volledige lijst van Vakantietravel’s exclusieve reizen. Bezoek de site en laat je door deze unieke ervaringen verrassen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*