Wilt u een grotere doelgroep bereiken?

, , , ,

U wilt graag een grotere doelgroep bereiken, maar binnen Nederland valt voor u geen winst meer te behalen. Heeft u er wel eens aan gedacht om te internationaliseren? Bijvoorbeeld Engeland is een groot land waar veel winst te behalen valt.

De eerste stap die u dan moet zetten is een website vertaling. Daarmee bereikt u in principe direct al een grotere doelgroep, veel mensen (zeker in het bedrijfsleven) in het buitenland spreken wel een aardig woordje Engels. En dat terwijl het vertalen van uw website relatief weinig kost en erg snel gereed is. Uw Engelse vertaling moet natuurlijk wel van een hoge kwaliteit zijn. En dat is waar wij in beeld komen. U kunt namelijk het beste een gecertificeerd vertaalbureau inschakelen.

Nu denkt u wellicht, ik kan gemakkelijk zelf mijn website vertalen, of dit door een kennis laten doen bijvoorbeeld. Echter is dit niet verstandig. Foute vertalingen kunnen namelijk ongewenste consequenties voor uw onderneming hebben. U kunt bijvoorbeeld imagoschade oplopen, of potentïele omzet mislopen doordat potentiële klanten afhaken bij het lezen van uw onaantrekkelijke teksten. Een gecertificeerd vertaalbureau is dan de beste optie. Waarom? Omdat een gecertificeerd vertaalbureau aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen. Zo moeten wij als gecertificeerd vertaalbureau bijvoorbeeld alle vertalingen grondig controleren. Zo worden, mochten deze er nog in zitten, alle spelfouten er alsnog uit gefilterd. Daarnaast zijn wij ook nog eens een van de voordeligste gecertificeerde vertaalbureaus. Daarnaast is het mogelijk om een proefvertaling aan te vragen zodat u zeker weet dat u een vertaling van goede kwaliteit zult ontvangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*