Yenlo en WSO sluiten partnership

,

Yenlo BV

Yenlo en WSO2 sluiten partnership

19 april, 2012

“Groeiende vraag naar SOA en oplossingen voor applicatie-integratie in West-Europa”

Hazerswoude-Rijndijk, 19 april 2012 – WSO2 en Yenlo B.V. kondigen vandaag een strategisch partnership aan. Doel is het gezamenlijk leveren van service-oriented architecture (SOA) en applicatie-integratie oplossingen aan West-Europese bedrijven.

WSO2 levert de meest uitgebreide middleware platforms in de markt. Op deze platforms kunnen SOA’s maar ook samengestelde applicaties ontwikkeld en in gebruik genomen worden, on-premise en in de cloud. Door middel van dit partnership kan het groeiende aantal klanten in West-Europa, dat gebruikmaakt van WSO2’s 100% open source middleware profiteren van de geavanceerde IT-oplossingen van Yenlo.

Binnen de overeenkomst is vastgelegd dat Yenlo WSO2’s middleware samen met eigen enterprise software gebruikt om nieuwe en bestaande klanten te voorzien van oplossingen voor integratie van zowel on-premise applicaties van leveranciers, zoals Oracle en SAP, als software-as-a-service (SaaS) producten, zoals Salesforce.com. DeWSO2 Carbon enterprise en WSO2 Stratos cloud middleware platforms gaan uit van dezelfde broncode waardoor een naadloze migratie tussen on-premise en de cloud gegarandeerd wordt. Alle WSO2 softwareproducten zijn open source en uitgebracht onder de Apache License 2.0.

WSO2 zal Yenlo technische, sales en marketing support geven om bredere acceptatie van SOA te stimuleren en klanten te helpen aan de hoge beschikbaarheid, hoge prestaties en flexibiliteit die zij nodig hebben om in te spelen op de snelle veranderingen op het gebied van IT en de business.

“Door het succes van open source software in belangrijke IT deployments over de hele wereld, zien we nu een grotere vraag naar open source alternatieven naast proprietary middleware. Ons partnership met WSO2 is een strategische investering om aan de vraag van deze groeiende markt tegemoet te komen,” aldus Ruben van der Zwan, CEO, Yenlo B.V. “Tegelijkertijd is WSO2’s ondersteuning voor heterogene SOA-omgevingen, zowel on-premise als in de cloud, de perfecte aanvulling op ons aanbod in software developmentmanaged services, en private cloud hosting.”

“Als betrouwbare en erkende IT service provider in Nederland is Yenlo voor ons een strategische partner die ons gaat helpen om aan de groeiende vraag naar op WS02 gebaseerde oplossingen in de regio te voldoen,” licht Jonathan Marsh, Vice President Business Development en Product Design toe. “Yenlo is in staat om klanten oplossingen voor zowel on-premise deployment als managed services te bieden wat perfect past bij de mogelijkheden die het WS02 platform biedt voor applicaties als standalone apps of in een multi-tenant deployment.”

Yenlo heeft haar hoofdkantoor in Nederland en levert software en services gebaseerd op architecturen van Java technologiën, SOA, business process management (BPM), Business Process Execution Language (BPEL), en enterprise service bus (ESB) servers. Yenlo B.V. heeft meer dan 15 jaar ervaring met service-oriented solutions voor zakelijke applicaties, middleware en databaseplatforms voor traditionele servers, private clouds en public clouds.

Korte termijn activiteiten- ebMS – WSO2 community – ontbijtsessies
Een van de eerste concrete stappen in deze samenwerking is de ontwikkeling van de ebMS (ebXML) adapter voor gestandaardiseerde gegevens uitwisseling via een Enterprise Services Bus. Binnenkort zal Yenlo hier meer over berichten. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom WSO2 in West-Europa, sluit u dan aan bij de WSO2 Linked-IN gebruikersgroep en kom naar de WSO2 community ontbijtsessie op 22 mei 2012.

Over Yenlo
Yenlo is een Nederlands bedrijf voor software development en consulting met focus op middleware en business process management. Yenlo bestaat sinds 2007 en de oprichters, die nog altijd tot het team behoren, hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in IT met diepgaande kennis van architecturen voor service-oriented computing, business process management en cloud computing. Samen met een team van senior professionals, leveren zij oplossingen voor bestaande en toekomstige zakelijke uitdagingen in heel Europa. Meer informatie: www.yenlo.eu of onze community opTwitter, and Facebook

Over WSO2
WSO2 is de slimme enterprise middleware organisatie. Het bedrijf levert de enige complete open source enterprise SOA middleware stack die als geïntegreerd platform is samengesteld om de huidige heterogene IT-omgevingen – intern en in de cloud – te kunnen ondersteunen. WSO2’s service- en supportteam wordt geleid door technische experts met aantoonbare ervaring in het in gebruikstellen van SOA’s bij bedrijven en dragen bij aan de technologiestandaarden die aan de basis van deze ontwikkelingen liggen.

Meer informative op: wso2.com of volg WSO2 op de WSO2 BlogTwitterLinkedIn,Facebook en FriendFeed.

Trademarks en geregistreerde trademarks zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*