Copla introduceert HVK App

Copla start op 12 september 2012 met een nieuwe Opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK Opleiding) in Appingedam (Groningen).

Copla biedt reeds geruime tijd de Hobéon SKO erkende Hogere Veiligheidskundige (HVK) opleiding aan in Harderwijk. Vanaf september komt daar een nieuwe locatie bij in Appingedam. Copla werkt hiervoor samen met het Nederlands Integraal Veiligheids Instituut (NIVI).

HVK Appingedam 12, 13 en 14 september 2012 – lesdag vrijdag

De HVK opleiding in Appingedam is identiek aan de opleiding in Harderwijk. Beide zijn Hobéon SKO erkend en worden geheel in dagonderwijs verzorgd door Copla Opleiding en Training bv. De opleidingslocatie is bij het NIVI.

De posthbo-opleiding Hogere Veiligheidskunde is gericht op een integrale benadering van veiligheid in bedrijven en instellingen. In een kleine gemotiveerde groep cursisten (maximaal 14) leert men incidenten op het werk op structurele wijze te voorkomen en collega’s te motiveren veilig te werken. Voor toelating is een hbo-denk en/of werkniveau noodzakelijk. Voor afgestudeerde IVK-ers (Integrale Veiligheid) is de HVK een prima vervolgopleiding. Lees welke kansen de HVK biedt voor IVK-ers in onze gratis white paper.

Vraag de gratis white paper aan: HVK Opleiding voor IVK-ers

Ga voor aanvullende informatie over de HVK opleiding, data, kosten en online aanmelding naar de website www.copla.nl. Of neem contact op voor een persoonlijk opleidingsadvies. Bel 0341-430848 of mail naar info@copla.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*