Engels leren tijdens de zomer nooit zo leuk geweest

,

ESL taalreizen heeft twee nieuwe taalreizen Engels gelanceerd. De interesse van de cursist staat centraal in de nieuwe cursussen. De taalreizen kunnen gecombineerd worden met een extra studie of een hobby.

De zomercursussen kunnen gecombineerd worden met verschillende activiteiten. Zo kan de cursist in Vancouver meer leren over duurzaam ondernemen.  De cursus is speciaal opgesteld voor leerlingen die graag meer willen leren over milieuproblematiek.

In de ochtend bestuderen de cursisten literatuur over duurzaamheid en ecologie. Aan de hand van deze literatuur verbeteren ze ook hun talenkennis. In de middag passen ze de geleerde materie toe in de vorm van groepsopdrachten.

De cursus vormt eventueel een goede voorbereiding op het voortgezet of hoger onderwijs. Het algemene thema van de cursus is duurzaam ondernemen. De opdrachten richten zich echter voornamelijk op teambuilding, debatteren en presenteren. De prachtige omgeving van Vancouver zal zeker stimuleren en motiveren om na de cursus verder te denken over duurzame ontwikkeling. De omgeving van Vancouver is namelijk zeker het behouden waard.

De cursus Engels en cinema wordt door de hoge populariteit voor de tweede maal georganiseerd. Cursisten volgen een 12-weekse cursus en bestuderen de geschiedenis van Hollywood. Aansluitend krijgen ze ook acteer en regie lessen van mensen in het vak.

Het is alleen mogelijk deze cursussen te volgen met een B1 niveau in Engels. Voor degene die kiest voor taalreizen Engeland met ESL is het mogelijk een Cambridge examen af te leggen in augustus. Het Cambridge diploma is een internationaal erkend certificaat waar vaak naar gevraagd wordt wanneer je in het buitenland wilt studeren of werken.

-Einde persbericht-

ESL taalreizen is actief in veertig verschillende landen en biedt kwalitatieve taalcursussen aan voor jong en oud. De organisatie maakt gebruik van deskundig personeel die zelf deelgenomen hebben aan de cursussen. Dit maakt de organisatie uniek en heeft er voor gezorgd dat ze meerdere award in de wacht heeft mogen slepen. Daarnaast heeft ESL taalreizen ook een brede keuze aan taalreizen zo kan men binnen Europa  Engels leren in Malta of het Verenigd Koningkrijk. Dit maakt het gemakkelijker een vakantie achter aan de cursus te plakken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*