Disneyland Resort Parijs, tijd om weer Mickey te ontmoeten!

Voor dolle pret met de kinderen is een vakantie minstens één keer in je leven naar Disneyland Resort Parijs een must! Wie kent Disney nou niet? Wie is er niet met de populaire Disney-figuren opgegroeid? Juist! Bijna allemaal kennen we Mickey Mouse, Robin Hood, het lieve hertje Bambi, het monster Beest, de steenrijke en plezant gierige oom Donal Duck en nog veel meer. We kennen deze fantastische Disney-figuren wel, maar alleen via TV. Voor een persoonlijk kennismaking moet je naar het het Disneyland Parijs resort komen waar je ze in levensgroot formaat kunt zien en een handje met ze kunt schudden. Vooral kinderen worden zeer verrast wanneer ze hun favoriete Disney-held in het echt en van dichtbij kunnen waarnemen.

Het Disneyland Park is in 1992 op 12 april in Parijs geopend na veel moeite om een geschikte plaast te vinden voor het park. Om zo’n groot pretpark te bouwen moest er rekening gehouden worden met veel factoren die van invloed zijn op de bezoekmogelijkheden van het park, heel het jaar door. De keuze is uiteindelijk geworden om het resort in de buurt van Parijs neer te zetten. Het klimaat is geweldig en de locatie is fantastisch, zo lekker dicht bij de Eiffeltoren! De keuze voor Parijs is een groot succes gebleken. Er moet wel gezegd worden dat de echte fanaten ongeacht de locatie Disneyland Parijs wel zouden hebben bezocht.

Disneyland Parijs is dermate groot dat een eendaagse bezoek geen genoeg tijd biedt om zowel de reis erheen te maken, je volledig te vermaken met al het leuks in het park, lekker en gezellig te eten en drinken in de vele themarestaurants en bars en vervolgens met een pijnlijke afscheid weer naar huis terug te keren. Disneyland heeft zich goed voorbereid op gasten die van ver komen en mooie en luxe accommodaties pal in en naast het resort gebouwd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*