Turkije here we come!

Nederlanders vallen steeds vaker voor de charmes van Turkije. Neem er zelf een kijkje, het is niet moeilijk voor te stellen waarom dit levendige oost-mediterrane land snel één van onze meest geliefde vakantiebestemmingen is geworden. Een vakantie in Turkije biedt u een verfrissende mix van cultuur, natuur en een klimaat dat moeilijk is te weerstaan!

Turkije heeft veel historische monumenten en Werelderfgoed. Ondanks deze grote historische waarde wil het land vooral vooruitgang uitstralen. De verschillende kustgebieden zijn hier een mooi voorbeeld van. Bijvoorbeeld de Turkse Rivièra en de streek Bodrum waar u de bekende badplaatsen Bodrum, Alanya en Antalya vindt. Beide gebieden herbergen populaire toeristische badplaatsen, die volop zijn ingespeeld op vakantiegangers en die u alle ingrediënten voor een leuke vakantie bieden. De steden aan de Egeïsche Kust en de Lycische Kust, zoals Dalyan, Özdere en Kusadasi, zijn qua toerisme nog iets minder ontdekt. Hier kunt u, naast de vele activiteiten die er te doen zijn, in alle rust ontspannen. Wel van alle gemakken voorzien natuurlijk! Dus: van kosmopolitische steden tot bruisende, ultramoderne resorts, schone en goed verzorgde stranden: Turkije heeft het allemaal. De kilometers kust die het land biedt geven u de gelegenheid om deze mooie kant van Turkije te verkennen.

Vakanties naar Turkije zijn populair. Dat is volledig terecht; het land heeft een grote vooruitgang geboekt bij het bieden van betrouwbare en comfortabele accommodaties in elke prijsklasse. Of u nu graag verblijft in een modieus boetiekhotel in Marmaris, een ruim resort in Lara, rustieke appartementen in Turgutreis of een comfortabele all inclusive accommodatie in Belek; het kan allemaal in Turkije! Daarbij vindt u overal heerlijke gezellige restaurants en bars met de meest verleidelijke gerechten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*