Het California van toen gemaakt voor kinderen van nu

Het voorjaar en de zomer van 2012 staat voor UGG Australia in het teken van een lekker fris zeebriesje en het eindeloze optimisme van de Amerikaanse staat California. Deze trend is nu eveneens toegepast om de kinderkledinglijn uit te breiden en is inmiddels beschikbaar voor iedereen die het liefst hun uggs online kopen

aangenaam zittende sandalan. sneakers en hippe instappers hebben een vernieuwde look gekregen en de nieuwe prints en bonte kIeuren in de Heritage-collectie hebben een absolute wow-factor.

“Onze hele collectie is geinspireerd op het California van de jaren ’40. de toonzetter voar alle mode en kunst uit die tijd”, aldus leah Larson. Vice President of Product. “Voor de kindercollectie hebben we hetzelfde uitgangspunt genomen, wat een erg leuk proces was. We denken dot ouders en kinderen de levendigheid en energie van deze collectie geweldig zullen vinden.”

Voorkeur voor UGG Australia begint als kleintje met de Infant-collectie, die smalle teentjes op hippe wijze warm houdt. De zeven verschillende soorten sokjes zijn gemaakt van kwalitatief hoge materialen, waaronder vacht van schapen en badstof. De Yia Yia is een speelse teenslipper met eenbandje van schapenvacht. In de Toddler Comfori-colleclle is de Sammey aanwezig; perfect voor de peuters die net leren lopen en biedt behaaglijke fleecesokjes met een flexibele rubberen onderkant.

Comfort is het uitgangspunt geweest voor de Jannell uit de Girl’s Sandal-collectie, gemaakt van hoge kwaliteit suede en leer en met aangenaam zachte binnenzolen. De Beach casual-collectie bestaat uit rubberen teenslippers met bloemen- en verfspetterprints in felle kleuren: perfect voor kleine voetjes op een warme dag.

Voor de jonge actieveling combineert de Sneaker-collectie comfort met vrolijke regenboogprints. De klassieke stijlen zijn gemaakt van suede en leer, met Twinface en ademend canvas. De Herttage-collectie vormt de basis van UGG Australia en is nu in kleinere maten gemaald voor de kinderen. De geliefde laarzen van schapenvacht zijn  er in kinder- en peutermaten. De Mini Boiley Button is nieuw dit seizoen en is er zowel in effen kleuren als met vrolijke verfspetter. De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*