Jibe! Events & Incentives introduceert Golf Open! 2012

Nieuw relatie-evenement voor het bedrijfsleven

Wormer, 23 mei 2012 – Jibe! Events & Incentives organiseert op donderdag 13 september 2012 het Golf Open! toernooi in samenwerking met Golfbaan Spaarnwoude te Velsen. Golf Open! is een nieuw relatie-evenement waar bedrijven aan deel kunnen nemen met een flight bestaande uit zakelijke relaties. Veel bedrijven hebben de wens om hun relatiemarketing te verbeteren op een persoonlijke en kostenefficiënte wijze. Golf Open! biedt hiertoe de mogelijkheid. Het bedrijfsleven ontmoet elkaar op de golfbaan om nieuwe zakenrelaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken.

De golfdag Golf Open! is bestemd voor niet-concurrerende bedrijven. Elk deelnemend bedrijf schrijft zich in met één of meerdere team(s) van vier personen. Vervolgens nodigen zij hun zakenrelaties uit. Gedurende de dag zullen de verschillende flights 9 holes spelen. Volgens het spelconcept Texas Scramble zal uiteindelijk één flight het beste gepresteerd hebben, zij winnen de Golf Open! wisselbeker. Ook zullen er prijzen beschikbaar zijn voor de longest drive en de neary. Gedurende het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om te netwerken met eigen relaties en met de overige aanwezigen. Ook aan geïnteresseerden die (nog) niet over een GVB beschikken is gedacht. Voor hen wordt er een golfclinic georganiseerd.

Golf Open! biedt bedrijven de mogelijkheid om hun zakelijke relaties die geïnteresseerd zijn in, of golf als hobby hebben, extra in het zonnetje te zetten zonder hiervoor zelf veel te organiseren. Jibe! Events & Incentives neemt de organisatie voor hen uit handen, van teksten & HTML e-mail templates voor uitnodigingen tot de volledig verzorgde dag. Daarnaast biedt deze dag de deelnemende teams de mogelijkheid elkaar én nieuwe contacten uit het bedrijfsleven te leren kennen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan Golf Open 2012 kunnen zich kenbaar maken via de website van Jibe! Events & Incentives www.jibe-group.com of via info@jibe-group.com.

Over Jibe! Events & Incentives
Jibe! Events & Incentives is onderdeel van Jibe! Group. Jibe! Group is in 2004 opgericht met een heldere missie: het ondersteunen van bedrijven met het plannen en uitvoeren van een flexibel, pragmatisch marketingbeleid, alsmede het plannen en uitvoeren van hun evenementen, incentives en hospitality programma’s. Dit op een heldere, betaalbare en doelgerichte wijze, zodat de toegevoegde waarde van Jibe! Group altijd helder is. Jibe! Group is lid van meerdere branche- en vakorganisaties. Ook is Jibe! Group genoemd geweest als FD Gazelle. Voor meer informatie: www.jibe-group.com

Meer informatie:
Jibe! Group
Veerdijk 42Q
1531 MS Wormer
Contactpersoon voor de pers: Jolanda Prins
e-mail: jolanda@jibe-group.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*