MKB beter online vindbaar door Allebedrijvenin Keywordcheck

Goed gevonden worden in zoekmachines als Google is essentieel voor het bedrijfsresultaat van veel MKB’ers. Allebedrijvenin helpt het MKB haar online vindbaarheid te verbeteren door uit te zoeken welke zoekwoorden de meeste bezoekers opleveren: de Keywordcheck.
Allebedrijvenin zoekt voor bedrijven uit op welke zoekwoorden zij het beste gevonden worden in zoekmachines als Google én welke woorden de meeste bezoekers opleveren. Zoekwoorden zijn woorden die ingetoetst worden in de zoekbalk van Google en waarmee de consument zoekt naar een product of dienst.
Verschil van 4.000 bezoekers per maand
De juiste zoekwoorden kunnen een groot verschil maken in het aantal bezoekers. In Leiden wordt er per maand ruim 480 keer op het woord ‘cafés’ gezocht. Maar het enkelvoud van dit woord, café, is goed voor ruim 4.400 bezoekers per maand. Een verschil van 3.920 maandelijkse bezoekers die bedrijven op hun website mis kunnen lopen.
Keywordcheck bespaart MKB tijd
Het is een klus die flink wat tijd kost om uit te zoeken op welke woorden of woordcombinaties wordt gezocht naar een product of dienst. Tijd die het MKB niet heeft. Daarom neemt Allebedrijvenin deze taak op zich en zoekt de juiste zoekwoorden op voor het MKB. Dit doet zij met een speciaal voor Allebedrijvenin ontwikkelde tool, namelijk de Keywordcheck. Met dit programma kan direct bekeken worden welke zoekwoorden passen bij de branche van het betreffende bedrijf.
Meer rendement halen uit uw zoekwoorden?
Laat Allebedrijvenin dit voor u uitzoeken. Doe op deze pagina de gratis keywordcheck en loop geen bezoekers meer mis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*