TOO opent nieuwe vestiging in Maastricht

The Office Operators zet met de opening van een vestiging in het centrum van Maastricht een belangrijke stap in de ambitieuze groeistrategie van haar flexibele kantoorconcept. De Il Fiore Offices van de Chalet Group onderscheidt zich met haar bijzondere ligging, hoogwaardige afwerking en goede bereikbaarheid.
Naast de uitstekende locatie aan de rand van het oude stadscentrum valt op dat Il Fiore Offices in een modern, representatief gebouw gevestigd is. Via de ontvangstruimte hebben gebruikers en hun klanten toegang tot de kantoren en vergaderlocaties. Deze zijn binnen het concept van The Office Operators voor enkele uren, dagen of permanent te huren. Het bloemvormige gebouw is in totaal ca. 13.500 m2 groot, waarvan nog circa eenderde beschikbaar is voor huurders van The Office Operators.
Ambitie
Il Fiore past binnen de filosofie van The Office Operators om op onderscheidende locaties een compleet kantoorconcept te bieden, waarbij de gebruiker die diensten kan afnemen die passen in zijn businessmodel en behoeften. Volgens Sipke Feenstra, directeur van The Office Operators, past dit uitstekend in de huidige tijdgeest: “Wij bieden ambitieuze en ondernemende mensen precies die faciliteiten waar ze behoefte aan hebben. Dat kan een flexibele werkplek of een compleet ingericht kantoor zijn.”
Centrale ligging
De Maastrichtse vestiging ligt nabij snelweg A2, op loopafstand van het Centraal Station, het openbaar vervoer stopt voor de deur en er zijn voldoende parkeerplaatsen onder het gebouw. Volgens Feenstra is goede bereikbaarheid een van de voorwaarden van een succesvolle locatie: “Wij merken dat mensen zich volledig op hun business willen concentreren. Wij bieden juist die randvoorwaarden waar ondernemers nu naar op zoek zijn. Dat is volgens mij een van de redenen dat ons concept zo goed aanslaat. Il Fiore ligt daarbij zeer gunstig in de Limburgse regio, waardoor wij zowel huurders uit Maastricht als uit België denken aan te trekken. Door ons flexibele aanbod verwachten we ook veel vraag van professionals uit de Randstad die geregeld voor zaken in Maastricht moeten zijn en die graag een eigen kantoorfaciliteit willen hebben.”
Over The Office Operators
The Office Operators weet hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven en zzp-ers bij The Office Operators terecht voor slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office. Door de nadruk op kwaliteit en maatwerkoplossingen is The Office Operators in staat de beste kantoren op de mooiste locaties aan zich te binden. De mensen achter The Office Operators verenigen langdurige en hoogwaardige ervaring in flexibele kantooroplossingen. The Office Operators, dat haar innovatieve kantoorconcept inmiddels in onder meer Amsterdam Centrum, Schiphol (kantoorruimte schiphol), Hoofddorp, Arnhem, Rotterdam (kantoorruimte huren Rotterdam), Utrecht, Eindhoven en Maastricht heeft uitgerold, is gevestigd in het Schiphol World Trade Center.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*